27. maart 2023 · Reacties uitgeschakeld voor Je bedrijf promoten met een videoproductie · Categories: blog

Een van de beste manieren om uw bedrijf te promoten is door gebruik te maken van videoproductie. Een bedrijfsvideo wordt als een effectieve tool beschouwd voor marketing activiteiten. Daarmee kunnen mensen heel snel een goed beeld krijgen waar uw bedrijf voor staat en wat u te bieden heeft.

Beelden blijven achter in het geheugen

Een promotiefilm is veel aantrekkelijker dan geschreven tekst. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor videoproductie. Uit vele onderzoeken is gebleken dat bewegende beelden meer interesse wekken. Iemand die naar een film kijkt zal de boodschap in die film bovendien niet snel vergeten.

Meer nieuwe klanten

Een promotievideo kan goed gebruikt worden om de interesse van potentiële klanten te wekken. Door een film van uw bedrijf op uw website te zetten zal uw website ook veel aantrekkelijker worden voor bezoekers. Ze hoeven dan niet te lezen als ze daar geen zin in hebben. Door even de promotievideo te bekijken, krijgen ze alle informatie die ze nodig hebben.

Producten en diensten laten zien

Door gebruik te maken van videoproductie kunt u op een simpele manier informatie geven over uw producten en diensten. Iedereen die dat wenst kan de nodige informatie krijgen over uw bedrijf. Het lijkt wel of ze een complete rondleiding krijgen in uw bedrijf, zonder er fysiek aanwezig te zijn. Ze weten dan precies wat uw bedrijf te bieden heeft.

Nieuwe ontwikkelingen laten zien

Een videoproductie is tevens een ideale manier om informatie te geven als er veranderingen binnen het bedrijf moeten plaatsvinden. Bij situaties zoals fusies en uitbreidingen kunnen alle betrokkenen precies dezelfde informatie krijgen, zodat iedereen op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Effectieve communicatie

Via een video kunt u effectief communiceren, zodat mensen bij het bedrijf betrokken raken. Zo kan men bijvoorbeeld de kans krijgen om de medewerkers aan het werk te zien. Klanten krijgen zo meer vertrouwen in uw bedrijf en willen graag met uw bedrijf zaken doen.

Een videoproductie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De meeste bedrijven zetten een kortere versie van hun promotievideo op hun website, terwijl ze de complete versie op een dvd laten zetten om daar bij presentaties gebruik van te maken. Zo kunnen de kijkers een beter beeld krijgen van het bedrijf dan als er alleen maar folders en mondelinge informatie wordt aangeboden.

12. september 2022 · Reacties uitgeschakeld voor Wanneer je eerste kind? · Categories: blog

Je bent al een tijdje samen met je geliefde en jullie hebben besloten kinderen te nemen? Gefeliciteerd, niets mooiers dan dat toch! Wanneer je besluit kinderen te nemen zal er een hoop gaat veranderen in je leven. Zo zul je heel veel verantwoordelijk krijgen, veel tijd kwijt zijn in de zorg en opvoeding van het kind en er zullen natuurlijk ook financiele kosten bijkomen. Een kind kost niet niks, het moet ten slotte eten, kleren hebben, een kamer, speeltjes en noem het maar op. Hoe dan ook zul je je goed moeten voorbereiden bij het krijgen van je eerste kind.

Gemiddelde leeftijd eerste kind

Was is eigenlijk de gemiddelde leeftijd wanneer vrouwen bevallen van hun eerste kind? Uit de laatste cijfers van het CBS blijkt dat de Nederlandse vrouw gemiddeld 29,4 jaar oud is bij het krijgen van haar eerste kind. Wat opvalt is dat het aantal tienermoeders in Nederland reuze meevalt. Gemiddeld 1 op de 76 moeders in Nederland mogen we tienermoeder noemen, of terwijl moeders met een leeftijd van onder de 20 jaar. 4,3% van alle moeders in Nederland was tussen de 40 en 45 jaar bij het krijgen van het eerste kind.

Mannen

Mannen zijn gemiddeld tussen de 30 en 34 jaar oud wanneer ze voor het eerst vader worden. Deze groep mannen wordt gevolgd door mannen tussen de 35 en 39 jaar. Het valt dus op dat mannen over het algemeen wat ouder zijn dan vrouwen bij het krijgen van het eerste kind. Daarnaast zijn mannen gemiddeld gezien rond de 5 jaar ouder dan hun partner. Kortom de Nederlandse vader is gemiddeld 32,4 jaar oud.

Buitenland

Nederlanders zijn over het algemeen laatbloeiers wat betreft het krijgen van een eerste kind. Samen met landen als Spanje, Italie en Ierland gaan we aan kop wanneer het gaat om kinderen krijgen op een ‘late leeftijd’. Bij onze zuiderburen krijgen vrouwen hun eerste kind bij een gemiddelde leeftijd van 28,2 jaar. Vrouwen uit Oost-Europese landen krijgen op de jongste leeftijd hun eerste kind, namelijk op een gemiddelde leeftijd van 26,5 jaar.

Mannen meer vruchtbaar?

Een ander opvallend feitje is dat mannen vaker helemaal geen kinderen hebben dan vrouwen, maar als ze eenmaal vader worden hebben ze gemiddeld meer kinderen dan vrouwen. Mannen zijn vaker kinderloos omdat ze simpelweg geen partner hebben. Omdat mannen langer vruchtbaar zijn krijgen ze op latere leeftijd nog vaak meerdere kinderen. Heb je vragen over gynaecologie? Bij Bergman Clinics kun je terecht voor een spreekuur voor jonge meiden.

16. mei 2022 · Reacties uitgeschakeld voor Re-integratie tweede spoor · Categories: blog

Yes vakantie! Tijdens een heerlijke skidag in Oostenrijk met de familie maak je een val met het snowboard, je breekt je sleutelbeen en bent hierdoor minimaal 6 weken uit de running. Een ski-ongeval zit in een klein hoekje, maar daar gaat wel je fulltime baan in de bouw. En nu? Voor jou vervelend, maar voor jou baas des te meer. Jouw werkgever moet nu een passende oplossing zoeken, maar zal deze oplossing binnen het bedrijf zijn of moet er naar externe opties worden gekeken?

Verschil eerste en tweede spoor

Als je tijdelijk of voor een langere tijd ziek bent, zijn er twee mogelijkheden namelijk het re-integreren binnen je eigen bedrijf of bij een andere werkgever. Echter kan het binnen je eigen bedrijf niet altijd, doordat er misschien wel veel lichamelijke inspanning wordt gevraagd wat niet altijd mogelijk is. Wanneer er geen andere mogelijkheden zijn om jou als werknemer binnen je eigen bedrijf te terug te laten komen, wordt er gezocht naar mogelijkheden bij een ander bedrijf. Re-integratie bij een andere werkgever wordt het ‘tweede spoor’ genoemd. De werknemer zoekt hierin passend werk, afhankelijk van de fysieke en mentale capaciteiten van de werknemer, het opleidingsniveau en zijn werkervaring.

Hoe gaat dit in praktijk?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; het inzetten van een 2e spoortraject is een wettelijke verplichting voor de werkgever van het bedrijf waar jij werkzaam bent. Je kan er dus niet aan ontkomen. Het begint allemaal vanaf de achtste ziekteweek. Voor de werkgever is het niet gemakkelijk om een zieke werknemer te herplaatsen dus wordt hiervoor vaak een extern bureau ingeschakeld. Vooral in kleinere organisaties is het vaak moeilijk om ander passend werk te vinden voor de zieke werknemer.

Conflicten binnen re-integratie

Door het inzetten van re-integratie tweede spoor kunnen er conflicten ontstaan op de werkvloer. Het is wel van belang om dit tijdig op te lossen. Mocht hier niet goed over gecommuniceerd worden, dan zal dit een enorme impact hebben op zowel de werknemer als de werkgever. Je bent teleurgesteld want er is een kans dat je je baan dreigt te verliezen door het tweede spoor. Deze teleurstelling wordt vaak ondervonden door te weinig communicatie en dus extra reden om dit op tijd uit te spreken met je werkgever. Mocht je er met jouw werkgever niet uitkomen, dan is er ook altijd een mogelijkheid om advies te vragen bij het Juridisch Loket. Dit loket kunt u in elke gemeente vinden.

20. april 2022 · Reacties uitgeschakeld voor Veiligheid op de werkvloer · Categories: blog

Veiligheidskleding is belangrijk op de werkplek omdat het gebruikers beschermt tegen gezondheids- en veiligheidsrisico’s op het werk. Dapro safety werkkleding kopen verkleint de kans op letsel, ziekte en juridische problemen, en zorgt voor een veilige, gelukkige werkomgeving voor iedereen. Het belang van veiligheidskleding kan niet genoeg benadrukt worden. Het gebruik van de juiste werkkleding wordt al lange tijd beweerd als een van de beste manieren om de veiligheid en bescherming op de werkplek te bevorderen. Ondanks dergelijke beweringen zijn er echter nog steeds veel bedrijven en individuen die het belang ervan onderschatten. Sommigen beschouwen het als noodzakelijke investeringen, terwijl anderen het te tijdrovend en te vermoeiend vinden om er zeker van te zijn dat ze van top tot teen de nodige bescherming dragen.

Waarom je veiligheidskleding moet dragen

Aangezien de meeste industrieën tegenwoordig een sterke focus hebben op gezondheid en veiligheid, vervult u uw plicht als werkgever als u klaar bent voor het werk en zorgt u ervoor dat uw personeel beschermd en vrij van letsel blijft. Meestal beschermen de kledingstukken kwetsbare plekken, zoals helmen voor het hoofd en stevige laarzen voor de voeten. Ze beschermen ook functies zoals zicht en gehoor, en ook de mond en neus om het inademen van gevaarlijke stoffen te voorkomen.

 

Over het algemeen is de juiste kleding belangrijk omdat het de veiligheid van de medewerkers bevordert en de risico’s die zich voordoen verkleint. Hoewel er administratieve en technische controles kunnen zijn die bedoeld zijn om de risico’s te verminderen, kunnen ze onvoldoende blijken te zijn. Daarom is het van cruciaal belang om het voorgeschreven uniform te dragen.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van veiligheidskleding?

 

Specialistische stoffen – zoals ademende, vlamvertragende stoffen, of stoffen die sterk zijn maar de bewegingsvrijheid van medewerkers niet beperken. Hierom is het van belang om vlamvertragende kleding kopen.

 

Laarzen – belangrijk voor het voorkomen van voetblessures zoals lekke banden, verstuikingen, beknelling en vallen, met name versies met stalen doppen. Om voetletsel te voorkomen, is het raadzaam om laarzen met stalen dop of andere soorten schoeisel te dragen waarmee u hetzelfde beschermingsniveau krijgt. Met dergelijk schoeisel kunt u onder meer voorkomen dat u uitglijdt bij het verplaatsen in het werkgebied en dat u per ongeluk lek raakt. Het is belangrijk om schoenen te dragen die niet alleen een hoog beschermingsniveau bieden, maar ook een paar waarin u zich prettig voelt. Veiligheidslaarzen winkel geeft de voet dus een extra beschermende, stevige laag.

 

Ademhalingsbescherming – in sommige industrieën is er sprake van puin, stof, deeltjes, gassen en andere zaken die schadelijk kunnen zijn voor het ademhalingssysteem. Daarom is het in deze situaties belangrijk om de neus en mond te bedekken.

 

Handschoenen – de handen zijn gevoelige delen van het lichaam en het meest gebruikte deel van het lichaam tijdens het werk. Handbescherming is essentieel om brandwonden of spatten van schadelijke stoffen te voorkomen.

 

Ogen en oren – uw zintuigen zijn waarschijnlijk de meest delicate, gevoelige delen van het lichaam en hebben daarom bescherming nodig met een veiligheidsbril en ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

 

Hoofddeksels – helmen beschermen de tere schedel tegen vallend puin en mogelijke instorting van het gebouw. Andere hoofddeksels kunnen beanies zijn om het hoofd warm te houden, en signalisatie versies om de zichtbaarheid te vergroten.

03. januari 2022 · Reacties uitgeschakeld voor Wat is het verhaal achter uw ‘story’? · Categories: blog

Zo lang er mensen bestaan worden er al spannende verhalen verteld. Verhalen zijn sinds onze geboorte al een onderdeel van ons leven. Maar waarom is ‘storytelling’ zo’n krachting communicatiemiddel? Er is toch helemaal niets nieuws aan verhalen vertellen?

Welke boodschap overbrengen

Er zijn talloze manieren om te communiceren. Maar de beste manier om uw publiek naar u te laten luisteren, is om verhalen te vertellen. Levensechte verhalen over wat u en uw organisatie drijft, verhalen die mensen raken. Een pakkende anekdote, een persoonlijke invalshoek, een detail dat beklijft: ze blazen leven in de boodschap die u wilt overbrengen.

Storytelling

Het toepassen van verhaalvormen en verhaaltechnieken met als doel jouw boodschap optimaal te communiceren wordt ook wel ‘storytelling’ genoemd. Het gebruik van de Engelse term onderscheidt het doelmatig gebruiken van verhalen, van de kunst van het ‘verhalen vertellen’ die als doel heeft mensen te vermaken of in contact te brengen met bronnen van wijsheid die de werkelijkheid van het hier en nu overstijgen.

Wereld van cijfers

Om een ‘story’ te kunnen vertellen moeten we de buitenwereld, de werkelijkheid, in ons hoofd kunnen bevatten om er iets mee te kunnen. We moeten een ‘mentale representatie’ hebben van alles wat we uit onze zintuigen of uit onze herinnering binnenkrijgen, anders kunnen we er niets mee. Denken wij bijvoorbeeld aan een balans, dan helpen de aanduidingen boven de kolommen wel een beetje om te begrijpen waar het over gaat. Maar over het algemeen begrijpen wij niet waar de balans inhoudelijk over gaat. Een aanvullende verhaal en uitleg zou een voorstelling kunnen geven wat de wereld van cijfers in werkelijkheid betekenen.

Verschillende verhaalvormen

Omdat we met onze communicatie voortdurend proberen de juiste representatie van de werkelijkheid in het hoofd van een ander te krijgen, is het bestuderen van het fenomeen verhaal onmisbaar. Er zijn allerlei verschillende verhaalvormen, die allemaal hun eigen draai geven aan de voorstelling van de werkelijkheid. Vanuit het doel dat je met je communicatie hebt (bijvoorbeeld inspireren, motiveren, corrigeren, positioneren) kun je op zoek naar de verhaalvorm die het beste past. Voor het vinden van de fijne nuances kan het helpen om ‘de kunst af te kijken’ van vertelkunstenaars.

Training ‘Storytelling’

In een training storytelling maakt u kennis met de uitgangspunten van het eeuwenoude ambacht van verhalen vertellen. Thema’s die aan de order komen zijn onder anderen
– Wat is storytelling?
– Wanneer gebruik je het wel en niet?
– De kracht van details.
– De persoonlijke anekdote: kansen en valkuilen
– Helder denken, beter schrijven

05. juli 2021 · Reacties uitgeschakeld voor Laksheid en onervarenheid grootste oorzaak van letsel op de werkvloer · Categories: blog · Tags: , ,

 

Werknemers in de bouw en de technische sector worden in de loop der jaren steeds lakser als het gaat om het dragen van de werkkleding op de werkvloer. Oordoppen worden bij korte snelle klussen afgelaten en handschoenen kunnen al snel wel in de klusbus blijven liggen. Zeker naarmate de routine in een bedrijf toeneemt zocht ik ook voor een toename in de laksheid waarmee er met de veiligheid wordt omgesprongen.

Onlangs werd dit nog eens pijnlijk duidelijk in een nieuwsbericht  van de NOS. Hierin werd tevens vermeldt dat de veiligheid ook nog een ander factor kent die de veiligheid sterk beïnvloed wordt door de grote toename van zzp’ers en verschillende aannemers op een klus. Op de werk of bouwplaats ontstaan er dan vele verschillende werkmethodes en neemt de onervarenheid sterk toe. Een factor waar weinig invloed op uit te oefenen is. Laten we ons nu dan ook even richten op het onderdeel waar we wel veel aan kunnen doen op de werkplaats: de werkkleding. We geven je paar goede tips om letsel tot het minimum te beperken.

Tip 1: Draag lichamelijke bescherming

Draag ten alle tijden oorkleppen, kniebeschermers en handschoenen om de vitale delen van het lichaam goed te beschermen. Je koopt er niks voor om door laksheid later met de problemen te zitten. Want heb je er al eens over nagedacht wat de gevolgen kunnen zijn. Als je nog een jong en vitaal lichaam hebt lijkt er niet snel wat aan de hand. Maar op latere leeftijd zou het je een slechte rug, versleten knieën of een suis in je oren kunnen opleveren. Ongemakken waar je echt niet op zit te wachten, geloof ons maar. Dus ook als je snel even iets wilt doen, vergeet dan niet even de beschermende elementen aan te doen.

Tip 2: Zorg voor een goede werkhouding

Beschermende werkschoenen zijn een must voor mensen die actief in de bouw en de technische sector. Niet alleen zorgen ze voor bescherming van de voeten voor vallende voorwerpen maar ook zorgen ze voor een goede werkhouding. Tenminste als de goede werkschoen worden gekozen. Ze mogen namelijk niet te krap zitten maar de voeten mogen ook weer niet schuiven want dat kan blaren opleveren. Maar ook voor zweetvoeten. Draag voor het voorkomen van zweet  ook goede werksokken en let hierbij voor welke temperatuur ze geschikt zijn. Het label die je aantreft bij de sok kan je hier meer over vertellen. De garen van de sok kunnen daarnaast ook nog speciale eigenschappen hebben zoals antibacteriële garen e.d. Deze antibacteriële garen zorgen ervoor dat schimmels minder snel de kans hebben om zich te kunnen nestelen tussen de tenen

Tip 3: Loop de werkomgeving na op veiligheid

Zorg voor een veilige toegang  tot alle werkplekken, houd de omgeving netjes en van vrij van gevaarlijk obstakels. Ruim afval en gereedschap regelmatig op en sla stabiele opslag van alle materialen. Controleer regelmatig de veiligheid van al het gereedschap en of alle beveiligingen op dit gereedschap nog goed werken. Bekijk ook of er geen kabels beschadigd zijn. Verwijder dus geen kapjes en andere  veiligheidsfuncties om even snel een taak uit te kunnen voeren. Het is de onveilige situatie niet waard! Gebruik ook geen gevaarlijke stoffen en als je dit wel doet zorg er dan wel voor dat je een mondkapje draagt of een zuurstofmasker.

Tot slot…

Bekijk ook de voorschriften van de ARBO dienst nog eens goed. Zei bieden ook veel richtlijnen aan om ervoor te zorgen dat je een lang en plezierige arbeidsperiode kan hebben.

 

31. mei 2021 · Reacties uitgeschakeld voor Re-integratie op de werkplek · Categories: blog

Personeel dat moet re-integreren op de werkplek hebben tijd en aanpassing nodig om weer volledig aan het werk te kunnen gaan. De begeleiding en aanpassing van werkomstandigheden krijgen hiermee meer aandacht naar het personeel toe.

Oorzaak

Er zijn diverse oorzaken waardoor personeel uitvalt door ziekte, zij het door fysieke of psychische aandoeningen. Het is nooit leuk voor iemand om door ziekte niet meer te kunnen werken. Dit geldt ook voor de werkgever die iemand tijdelijk verliest als kracht op de werkvloer. De oorzaken zijn zeer divers maar kennen allemaal bijna dezelfde problematische kenmerken:

  • uithoudingsvermogen
  • concentratie
  • vermoeidheid

Fysieke aandoeningen

Die komen niet per se alleen door fysiek letsel waardoor iemand niet meer kan werken, maar ook de behandeling voor een ziekte, ook dit kan gezien worden als fysieke problemen wanneer iemand bijvoorbeeld geopereerd moet worden en daardoor wel fysiek moet aansterken.

Psychische problemen

Deze hebben vooral een mentale aanslag op de arbeidsgeschiktheid van mensen. Hierdoor kunnen zij minder geconcentreerd werken en heeft de psychische intensiteit gevolgen voor het fysieke zoals bijvoorbeeld uithoudingsvermogen en vermoeidheid.

Werkomgeving

De re-integratie die mensen na verloop van tijd moeten maken is om langzaam weer aan het werk te gaan en zien hoe snel men weer aan kan sterken. Het heeft geen zin om iemand direct weer volledig aan het werk te zetten omdat dit gevolgen heeft voor het herstel van de persoon. Ook een werkgever mag dit proces niet overhaasten omdat de verantwoordelijkheid ook bij de werkgever ligt.

Aangepaste werktijden

Eerst zal de persoon een paar uurtjes per dag met tussendoor een dag rusten totdat dit opgebouwd kan worden met meer uren en meer werkdagen tot de persoon volledig hersteld is.

Aangepaste werkomgeving

Mensen die normaal gesproken fysiek werk uitvoeren kunnen zolang er hersteld moet worden ander of lichter werk aangeboden krijgen binnen het bedrijf om de last zo laag mogelijk te houden.

Mensen die een zodanige herstel nodig hebben maar wel moeten integreren kunnen ook met fysieke middelen ondersteund worden in het werkproces tijdens de re-integratie. Aangepaste bureaus of stoelen op kantoor kunnen bijvoorbeeld helpen de ergonomie te verbeteren.

Resultaat

Als doel heeft re-integratie natuurlijk het volledig herstel van de werknemer, maar tegelijk ook het werk herstellend vermogen van de werknemer is belangrijk. Hierdoor is een goede plan van aanpak nodig bij de re-integratie op de werkvloer.

Vaak hebben werkgevers contact met een arbo-arts die als bemiddelaar kan dienen in het volgen van de re-integratie. Deze persoon maakt dan ook de afspraken over de re-integratie met de werknemer en monitort de voortgang met tussen evaluaties met de werkgever en werknemer.

Het re-integratietraject kan maanden in beslag nemen en daarom is het goed voor de werknemer te weten wat diens rechten en plichten zijn. Maar met een goede plan van aanpak kunnen de problemen duidelijk worden opgelost en wordt het re-integratietraject een proces van herstel en niet een proces van moeten werken.

05. april 2021 · Reacties uitgeschakeld voor REPUTATIE OF IMAGO VAN UW BEDRIJF VERBETEREN? · Categories: blog

Hoe wordt uw bedrijf gezien door uw klanten en het grote publiek? Is het nodig om te werken aan de reputatie of imago van uw bedrijf? Een goede reputatie kan de sleutel tot succes zijn, maar een slechte reputatie kan bedrijven de kop kosten.

Wanneer een bedrijf eenmaal een slechte reputatie heeft opgebouwd, kan het soms erg lastig zijn om hier vanaf te komen. Vaak worden de termen reputatie en imago door elkaar gehaald.

Verschil reputatie en imago

Reputatie: De ervaring van personen, zoals klanten, die een relatie hebben (gehad) met een bedrijf.

Imago: Het beeld wat het grote publiek heeft van een bedrijf, zonder dat er sprake is geweest van een daadwerkelijke ervaring met het bedrijf.

Het imago van het bedrijf staat voor hoe het grote publiek denkt over het bedrijf. Om het imago te beïnvloeden worden er verschillende technieken gebruikt, zoals marketing en public relations. Door middel van het imago dat je hebt opgebouwd, kun je potentiële klanten binnenhalen. Eenmaal binnengehaald krijgen deze klanten een daadwerkelijke ervaring met de producten en/of diensten van het bedrijf. Wanneer dit niet overeenkomt met de verwachtingen die ontstaan zijn bij het imago, kan uw reputatie hieronder lijden.

Reputatie is eenmaal niet te koop en moet langzaam worden opgebouwd. Er wordt weleens gezegd dat reputatie het meest duurzame verdienmodel is van het bedrijf. Een klant die tevreden is zal meer producten of diensten afnemen en/of andere personen vertellen over zijn of haar ervaringen met het bedrijf.

Bedrijven met een goede reputatie

Een goede reputatie kan een bedrijf maken of breken. Zie bijvoorbeeld wat het Volkswagen schandaal heeft gedaan met de altijd zo sterke reputatie van de Duitse autofabrikant. Volkswagen is iedere dag keihard bezig om reputatie- en imagoverlies te beperken. Welke bekende bedrijven hebben hun zaakjes wel uitstekend op orde wanneer het aankomt op internationale reputatiemanagement?

BMW, de Duitste autofabrikant, mag zich voor de tweede jaar op rij de ‘meest gerenommeerd bedrijf ter wereld’ noemen. Daar kan Volkswagen na de afgelopen maanden wel wat van leren.

Op nummer 2 in de lijst van de meest gerenommeerd bedrijven ter wereld vinden we The Walt Disney Company. De The Walt Disney Company is de grootste mediaconglomeraten ter wereld.

Op nummer 3 van de lijst vinden we Rolex, de bekendste horlogomerk ter wereld.
Verder vinden we in de lijst bedrijven zoals Appel, Samsung, Google, Sony, Microsoft, Adidas, Nike, Amazon, Canon, Mercedes Benz etc. Dit onderzoek is gedaan door ‘Reputation Institute’. Wil je meer info over het onderzoek, bezoek de website.

20. februari 2021 · Reacties uitgeschakeld voor Hogere ranking in Google · Categories: blog

Via een online marketing bureau kun je met jouw bedrijf een hogere ranking in Google en met name een betere vindbaarheid creëren. Je kunt dus zorgen dat je sneller gevonden wordt door potentiële klanten die via ‘Google Zoeken’ en ‘Google Maps’ naar bedrijven als die van jou op zoek zijn. En de kosten? Je betaalt slechts voor de resultaten, zoals wanneer mensen klikken op je website, of telefoontjes naar je bedrijf plegen (dit heet een pay-per-click systeem).

Google AdWords specialist

Middels een Google AdWords specialist die jou hulp biedt, kun je meer te weten komen over hoe Google AdWords werkt en wat jij eraan kunt hebben als bedrijf. Je kunt leren op de juiste manier reclame te maken via pakkende banner- en zoekcampagnes, shopping-campagnes, videocampagnes en app-campagnes. Diverse Google AdWords specialisten maken gebruik van Big Data software, waardoor je als bedrijf een nog grotere vindbaarheid en rendement kunt bewerkstelligen. Deze software toont bijvoorbeeld de producten die het best verkocht worden, en ook de producten die het slechts scoren. En je kunt dan ook zien, of het aantal klikken van een klant op een advertentie er daadwerkelijk toe heeft geleid dat een klant een product van je bedrijf aanschafte. Ligt het conversiepercentage te laag (het percentage van bezoekers dat een aankoop doet), kun je er samen met de Google AdWords specialist aan werken om dit omhoog te krijgen.

Social media marketing

Middels social media marketing omgeving Meppel kun je met behulp van data gedreven software effectief online adverteren op Facebook en Instagram. De specialisten helpen je daar graag bij verder. Er wordt veel gebruik gemaakt van ‘Big Date Software’. De juiste doelgroep wordt op het goede moment, op de juiste plaats en op het juiste apparaat bereikt. Wat dan weer leidt tot een hoger rendement. Er wordt door sociale media marketing omgeving Meppel gebruikt gemaakt van twee principes. Ten eerste remarketing: er wordt getracht als klanten de website verlaten zonder een aankoop te doen, ze toch over te halen om terug te komen en wél die aankoop te doen. Ten tweede prospecting: er wordt geprobeerd nieuwe potentiële klanten te werven, die matchen met het profiel van reeds bestaande klanten.

SEO specialist

Als je een hogere ranking in google wilt kun je bovendien een SEO specialist zoeken. Maar ook kan deze specialist je helpen, zodat jouw bedrijf meer conversies heeft. Conversie betekent de gewenste actie, dus dat je bijvoorbeeld meer van je producten aan de man brengt. En dat er meer en vaker op je advertenties geklikt wordt, met ook daadwerkelijk het gewenste resultaat van bijvoorbeeld meer klantenwerving! De SEO specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Middels een Google groeiplan kunnen ze je helpen jouw omzet te vergroten. Dit doen zij bijvoorbeeld door geschikte partners te zoeken: websites die over jouw bedrijf willen schrijven waardoor je een effectievere PR kunt voeren.

02. november 2020 · Reacties uitgeschakeld voor Reïntegratie door revalidatie · Categories: Uncategorized

Na een ongeluk of een harde val kan het zijn dat u revalidatie nodig heeft. Hulp met lopen, zeker op uw oude dag, is van groot belang. Vitaal blijven wilt u natuurlijk helemaal op uw oude dag. Daarom is het soms nodig om tijdelijk in een revalidatiecentrum te herstellen van uw ongemakken.

Vitaal blijven

Als u een zekere leeftijd bent gepasseerd, is misschien nog wel het belangrijkste vitaal blijven. Vitaal blijven houdt in dat u kan blijven doen wat u altijd heeft blijven doen. Ook zelfstandig zijn speelt hier een grote rol in. Als u niet meer zelfstandig kunt leven, is dit natuurlijk een groot gemis. Daarom is het belangrijk om zo lang mogelijk gezond en zelfstandig te wonen. U bent ook vele malen gelukkiger als u zelfstandig kunt blijven en bijvoorbeeld zelf uw boodschappen kunt blijven doen. Als dan het moment komt dat u niet meer zelfstandig bent door bijvoorbeeld een ongeluk, zet dit uw wereld op zijn kop. Het is dan van groot belang om te revalideren, om zo uw leven weer helemaal terug te krijgen.

Revalidatiecentrum

In een revalidatiecentrum wordt u speciaal en intensief behandeld aan al uw klachten zodat u weer kan re-integreren in de samenleving en weer zelfstandig kan zijn zonder bijvoorbeeld thuishulp. Deze revalidatie vindt plaats in het revalidatiecentrum zelf onder begeleiding van ervaren specialisten. Deze specialisten nemen de grootste zorg met het brengen van de meest professionele revalidatie. U bent bijvoorbeeld 1 of meerdere uren bezig met oefeningen samen met een of meerdere specialisten om zo tot het beste resultaat te komen; een gezond lichaam. Ook kan u mentale ondersteuning verwachten, wanneer dit nodig is. Zo bent u weer voor honderd procent gemotiveerd om aan de slag te gaan en te werken aan een gezond lichaam. Ook kan u soms in groepen revalideren. Met lotgenoten samen trainen en beter worden kan ook heel erg motiverend werken.

Conclusie

Soms is het nodig om in een revalidatiecentrum te werken aan re-integratie en een zelfstandig leven. Uw lichaam weer gezond maken is in een revalidatiecentrum prioriteit nummer één. U en uw hulpverleners gaan samen op weg naar een herstel wat er voor zorgt dat u uw oude leven weer kan oppakken en nog vele jaren gelukkig kan zijn. Revalidatie kan een lastig proces zijn, maar levert uiteindelijk heel veel op. Werken aan herstel met het uiterlijke doel om weer gezond en zelfstandig te zijn is de grootste motiverende factor in dit proces.