20. februari 2021 · Reacties uitgeschakeld voor Hogere ranking in Google · Categories: blog

Via een online marketing bureau kun je met jouw bedrijf een hogere ranking in Google en met name een betere vindbaarheid creëren. Je kunt dus zorgen dat je sneller gevonden wordt door potentiële klanten die via ‘Google Zoeken’ en ‘Google Maps’ naar bedrijven als die van jou op zoek zijn. En de kosten? Je betaalt slechts voor de resultaten, zoals wanneer mensen klikken op je website, of telefoontjes naar je bedrijf plegen (dit heet een pay-per-click systeem).

Google AdWords specialist

Middels een Google AdWords specialist die jou hulp biedt, kun je meer te weten komen over hoe Google AdWords werkt en wat jij eraan kunt hebben als bedrijf. Je kunt leren op de juiste manier reclame te maken via pakkende banner- en zoekcampagnes, shopping-campagnes, videocampagnes en app-campagnes. Diverse Google AdWords specialisten maken gebruik van Big Data software, waardoor je als bedrijf een nog grotere vindbaarheid en rendement kunt bewerkstelligen. Deze software toont bijvoorbeeld de producten die het best verkocht worden, en ook de producten die het slechts scoren. En je kunt dan ook zien, of het aantal klikken van een klant op een advertentie er daadwerkelijk toe heeft geleid dat een klant een product van je bedrijf aanschafte. Ligt het conversiepercentage te laag (het percentage van bezoekers dat een aankoop doet), kun je er samen met de Google AdWords specialist aan werken om dit omhoog te krijgen.

Social media marketing

Middels social media marketing omgeving Meppel kun je met behulp van data gedreven software effectief online adverteren op Facebook en Instagram. De specialisten helpen je daar graag bij verder. Er wordt veel gebruik gemaakt van ‘Big Date Software’. De juiste doelgroep wordt op het goede moment, op de juiste plaats en op het juiste apparaat bereikt. Wat dan weer leidt tot een hoger rendement. Er wordt door sociale media marketing omgeving Meppel gebruikt gemaakt van twee principes. Ten eerste remarketing: er wordt getracht als klanten de website verlaten zonder een aankoop te doen, ze toch over te halen om terug te komen en wél die aankoop te doen. Ten tweede prospecting: er wordt geprobeerd nieuwe potentiële klanten te werven, die matchen met het profiel van reeds bestaande klanten.

SEO specialist

Als je een hogere ranking in google wilt kun je bovendien een SEO specialist zoeken. Maar ook kan deze specialist je helpen, zodat jouw bedrijf meer conversies heeft. Conversie betekent de gewenste actie, dus dat je bijvoorbeeld meer van je producten aan de man brengt. En dat er meer en vaker op je advertenties geklikt wordt, met ook daadwerkelijk het gewenste resultaat van bijvoorbeeld meer klantenwerving! De SEO specialisten hebben jarenlange ervaring en helpen je graag. Middels een Google groeiplan kunnen ze je helpen jouw omzet te vergroten. Dit doen zij bijvoorbeeld door geschikte partners te zoeken: websites die over jouw bedrijf willen schrijven waardoor je een effectievere PR kunt voeren.

Comments closed.